Bee Gees Forever
Bee Gees Forever Bee Gees Forever

Extra concert Bee Gees Forever!

vrijdag 30 augustus 2024 19:30 tot 23:30

Bee Gees Forever - Tribute Battle of the Bands

Denk jij ook dat Bee Gees Forever het programma The Tribute, Battle of the Bands van SBS6 gaat winnen? Wat een indrukwekkende versie van Tragedy!

Ze gaan de Ziggo Dome ongetwijfeld omver blazen maar wil je de band liever in een kleinere setting zien? Zaterdag 31 augustus staan zij op ons podium; deze show is uitverkocht. Maar er is een extra concert geboekt, en wel op vrijdag 30 augustus! Koop meteen je kaartjes want ook dit gaat natuurlijk hard lopen. Deze jonge muzikanten blazen het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb nieuw leven in. En hoe! Naast de uitmuntende vocalen, prachtige harmonieën en perfecte beheersing van hun instrumenten valt de band op door hun enthousiasme en charme.

Locatie