Mark Lettieri Group
Mark Lettieri Group Mark Lettieri Group

Concert Mark Lettieri Group (o.a. Snarky Puppy)

vrijdag 19 juli 2024 19:30 tot 23:30

De Amerikaanse gitarist Mark Lettieri is bekend van jazzfusioncollectief Snarky Puppy en The Fearless Flyers, maar hij houdt er ook nog een solocarrière met eigen band op na met onder anderen basgitarist Wes Stephenson en drummer Jason ‘JT’ Thomas. Ze combineren elementen uit de prog(jazz)rock van de jaren zeventig met funky riffs & ritmes.

Mark is bedreven in een groot aantal stijlen van soepele funkjazz-begeleiding tot scheurende rocksolo’s. Met Snarky Puppy won Lettieri vier Grammy Awards. Daarnaast speelde hij bij bekende artiesten als David Crosby, Erykah Badu, Kirk Franklin, 50 Cent, Eminem, Lupe Fiasco, Snoop Dogg, Bilal, N’Dambi, Lalah Hathaway en Pat Boone.

Locatie