Lucassen & Soeterboek's Plan Nine
Lucassen & Soeterboek's Plan Nine Lucassen & Soeterboek's Plan Nine

Lucassen & Soeterboek’s Plan Nine

vrijdag 7 juni 2024 19:30 tot 23:30

PROJECT VAN ARJEN LUCASSEN EN ROBERT SOETERBOEK

Op 17 mei komt het album The Long-Lost Songs uit van Arjen Lucassen & Robert Soeterboek’s Plan Nine uit en op vrijdag 7 juni staan zij op het podium van Poppodium Boerderij.

Begin jaren negentig ontmoetten Arjen en Robert elkaar en er was zowel muzikaal als persoonlijk meteen een klik. Ze begonnen voor hun plezier te werken aan wat nummers en voordat ze het wisten hadden ze heel veel goeie ideeën verzameld. Ze namen heel wat basisideeën op samen met andere muzikanten en trokken hiermee de aandacht van producenten en platenmaatschappijen. Maar door andere projecten verdween Plan Nine even naar de achtergrond. Toch vonden ze elkaar steeds en het plezier in samenwerken werd weer aangewakkerd. 

Fast forward naar 2022: Arjen en Robert halen de oude opnames weer uit de kast. Nummers worden herschreven en opnieuw opgenomen en potentiële pareltjes worden verder uitgewerkt. Dit resulteert in een album met originele en vurige nummers met een liefdevolle knipoog naar de jaren ‘70 & ‘80.

Plan Nine is:

Robert Soeterboek - Lead Vocals

Marcel Singor (Kayak) - Lead guitar

Storm van de Westeinde - Rhythm Guitar

Rob van der Loo (Epica) - Bas

Ed Warby (Ayreon) - Drums

Willem Hoving - Hammond/keys

Irene Jansen - Backing Vocals

Jane Goulding - Backing Vocals

Jan Willem Ketelaers - Backing Vocals

Special guests (originele Plan Nine members):

Peter Vink - Bas

Mirjam Van Doorn- Backing Vocals

Cleem Determeijer - Hammond

Support: Nouked

Zangeres Lilianne Bok blies tijdens afgelopen editie van The Rock Party Of The Year iedereen omver met haar versie van Led Zeppelin’s Since I’ve been Lovin’ you. Nouked zal daarom een set van Led Zeppelin songs spelen.

Locatie