The Paradox Twin
The Paradox Twin The Paradox Twin

The Paradox Twin ft. John Mitchell

zaterdag 1 juni 2024 19:30 tot 23:30

De muziek van The Paradox Twin, opgericht door zanger, songwriter, gitarist en toetsenist Danny Sorrell en featuring John Mitchell, heeft een briljante diepte en gelaagdheid, denk aan The Pineapple Thief en Porcupine Tree en een beetje Leprous.

Het debuutalbum The Importance of Mr. Bedlam werd opgenomen in Outhouse Studio, de bekende opnamestudio van producer en muzikant John Mitchell. John was zo onder de indruk wat resulteerde in het tekenen van de band bij White Star Records, het label van John en Chris Hillman. Het album, met een gitaarsolo van Mitchell en gastvocals van Kim Seviour, werd zeer goed ontvangen. De single Planeta kreeg zelfs al een nominatie bij de prestigieuze Progressive Music Awards vóórdat het album was uitgebracht. Het jaar daarop ontving de band opnieuw een nominatie in de categorie Beste Nieuwe Artiest. Het leverde de band een wereldwijde reputatie en grote schare fans op. Het tweede album Silence from Signals kreeg net als hun debuut uitstekende recensies en is een krachtige opvolger.

Support: Morgendust

Nederlandse indie rockband, denk aan War on Drugs, The Boxer Rebellion, Future Islands en Tears For Fears.

Locatie