Wandeling - 4 Windstrekenwandeling WEST (Nieuw), met Stadsgids

woensdag 15 mei 2024 14:00 tot 16:00

Op woensdag 15 mei a.s. organiseert Gilde Stadsgidsen de 4 windstrekenwandeling WEST. 

Iets nieuws: In verschillende wandelingen volgen we de 4 windstreken (Noord, Oost, Zuid, West). We starten deze cyclus met de Westwandeling. Deze tocht is een aanrader voor iedereen die van mooie en monumentale boerderijen houdt. Een groot deel van de route loopt nl. over de Vlamingstraat en Voorweg. Bent u benieuwd waar de familie Brinkers woonde of waar de enige Krukhuisboerderij van Zoetermeer staat? De gids vertelt het u.    

We vertrekken vanaf de Vlamingstraat 1 Kunstgarage Franx om 14.00 uur, waar we vanaf 13.45 uur verzamelen voor een korte toelichting. De tocht duurt ongeveer twee uur. 

In het kader van ons 20 jarig bestaan bieden we onze wandelingen en fietstochten in de maand mei gratis aan. Aanmelden via de website van Gilde Zoetermeer Stadsgidsen: https://gildezoetermeer.nl/gilde-stadsgidsen De volgende activiteit van de Stadsgidsen is de Weipoort vaartocht op zaterdag 25 mei a.s., om 14.00 uur, vanaf Kaasboerderij Van Veen.