Afbeelding
Annemieke van der Togt

Mees Kees op Kamp (8+) - Luuk Haaze, Mylène D’Anjou, Anouk van Nes e.a.

zondag 10 maart 2024 13:30 tot 15:00

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie mogen allemaal mee op kamp! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker; met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

De cast bestaat uit: 

Luuk Haaze als Mees Kees 

Mylène d’Anjou als mevrouw Dreus 

Anouk van Nes als Katrien 

En anderen!

Na afloop van Mees Kees Op Kamp is er een meet & greet met de acteurs van deze voorstelling.

Locatie