StationToStation
StationToStation StationToStation

StationToStation (David Bowie Tribute)

vrijdag 1 november 2024 19:30 tot 23:30

Stap in een tijdmachine en reis langs de verschillende tijdperken waarin David Bowie de podia domineerde. Een unieke Bowie tribute-show die het leven van deze legendarische artiest belicht, van zijn vroege carrière tot het artistieke meesterwerk Blackstar. Beleef de magie van elk tijdperk ondersteund door visuals van de iconische transformaties van Bowie.

Bereid je voor op een avond vol energie en pure muzikale magie. Zeven professionele muzikanten en Bowie fans creëerden een muzikaal en visueel spektakel dat de geest van Bowie omarmt en zijn invloed op de muziekwereld viert. Natuurlijk komem alle favoriete hits voorbij komen maar ook verborgen juweeltjes. Dit mag je als Bowie fan of muziekliefhebber niet missen!