High tea
High tea Hof van Seghwaert

High tea in de perenboomgaard

donderdag 13 juli 2023 13:30 tot 15:00

Geniet van een heerlijke Engelse high tea op donderdag 13 juli van 13.30-15.00 uur tussen de perenbomen in de Hof. Ons team van vrijwilligers, waarvan Ghislaine van Engelse afkomst is, maakt authentieke gerechten zoals sandwiches, scones met clotted cream en jam, carrot cake met vanille topping,  cocus ballen en een wisselende selectie van zoet en hartig. Kom genieten van deze lekkere hapjes.  Egberdina, vrijwilliger van de theegroep, maakt heerlijke thee van biologische kruidenmengsels uit onze tuin en zorgt voor fris tafelwater met fruit en kruiden. Om in de sfeer te blijven worden de tafels gedekt met porceleinen theeservies. We rekenen op mooi weer, een klein buitje wordt opgevangen onder de luifel, dus mocht het toch gaan spetteren, je zit droog en de high tea gaat gewoon door. 

Na afloop is er gelegenheid om nog even heerlijk door de boomgaard te wandelen en te genieten van de prachtige bloemen, de fruitstruiken die volop fruit bevatten, de wijngaard of de stiltetuin. Echt een middag uit! De kosten zijn € 15,00  per persoon (Zoetermeerpas € 7,50). Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 9 juli door een mail te sturen naar info@hofvanseghwaert.nl onder vermelding van high tea en je naam. 

Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl of onze Facebook-  en Instagrampagina.

De perenboomgaard bevindt zich naast de parkeerplaats ter hoogte van  Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer op 2 minuten loopafstand van Randstadrailstation Seghwaert. 


Locatie