Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.

Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei

Actueel 492 keer gelezen

Zoetermeer - Op zondag 29 september vindt de 20e editie van de Geuzenloop & Wandelen Zoetermeer plaats. De inschrijving voor alle onderdelen is op woensdag 1 mei geopend. De Geuzenloop is een mooie en gezellige regionale loop, geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers. Start en finish van de onderdelen vinden in en rondom de Dorpsstraat plaats.

Ook worden er weer wandeltochten georganiseerd over 4 afstanden, van 5 tot en met 25 kilometer. De 20e jubileumeditie zal dit jaar uitgebreid worden gevierd.

Geuzenloop Zoetermeer
Van de halve mijl tot de halve marathon. Ook dit jaar is er weer voor iedereen een passende afstand. Er kan worden ingeschreven voor de 5 kilometer van Kneppers Autobedrijf, de 10 kilometer van Van As Oviron Makelaars & Taxateurs en de 21,1 kilometer van Just Notarissen. Kinderen kunnen worden ingeschreven voor de halve mijl (t/m 9 jaar) en de mijl van SMC Rijnland Fysiotherapeuten (t/m 14 jaar). De route van de Geuzenloop gaat langs de prachtige natuur van Zoetermeer en omgeving. Deelnemers worden aangemoedigd door de vele toeschouwers, een DJ en verschillende bands. Ook organiseert Road Runners Zoetermeer dit jaar wederom hardloopclinics om deelnemers klaar te stomen voor de loop. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

CGI Scholen Run
De jaarlijkse Scholen Run is vernieuwd. Dit jaar wordt de CGI Scholen Run gehouden op de 1 mijl van SMC Rijnland. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de scholen die strijden om de wisselbeker.

Vier prachtige wandelroutes
Ook dit jaar worden er voor de Geuzenwandeltochten weer prachtige routes uitgezet. Routes die je langs de mooiste plekken van Zoetermeer leiden. Dit jaar zijn er meer wandelingen dan ooit. Er is een 5 km familietocht met leuke spelelementen voor kinderen en er worden fantastische routes uitgezet van 10, 15 en 25 kilometer. Hoe langer de route, hoe meer mooie plekken van Zoetermeer en omgeving je tegen gaat komen. Road Runners Zoetermeer en Sportief Wandelgroep Zoetermeer werken vanaf heden samen bij de organisatie van de Geuzenwandeltocht.
Meer info op: www.geuzendag.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Jacky van der Veen met haar ouders en drie vriendinnen na de kroning tot Miss Elite Diversity 2024. Foto PR
Jacky gekroond tot Miss Elite Diversity 13 mei, 16:21 1
Afbeelding
FC Zoetermeer promoveert naar derde klasse 13 mei, 10:27
 Links op mijn duim de kersenboorvlieg, rechts de grote schermboorvlieg. Foto: Rob Schouten
Boorvliegjes Natuur onder de Loep 11 mei, 09:57
Iedereen is er welkom om te komen kijken, vragen te stellen aan de gepassioneerde vrijwilligers en mee te doen met de uitdagende activiteiten. Foto: pr
Open dag bij Scouting Impeesa in het natuurvriendelijke Buytenpark 10 mei, 12:36
Drie leeuwen hebben een nieuw onderkomen Yorkshire Wildlife Park in het noorden van Engeland gekregen dankzij het netwerk van Gerard de Nijs.
Geredde leeuwin met welpen uit Oekraïne krijgt nieuw onderkomen na inspanningen van Zoetermeerder 10 mei, 11:47
Fietshandelaar Maurice (l) steunt Anton in z’n voorbereiding op Alpe d’HuZes.
Anton Bood geeft niet op en gaat voor vierde keer Alpe d'HuZes fietsen 10 mei, 11:04 1
Geniet van het schitterende uitzicht vanaf de stelling van Molen De Hoop. Foto: pr
Start verkoop Molenwiekcertificaten bij Molen De Hoop op Molendag 10 mei, 10:52
Wel of geen Erfgoedcentrum. Foto: Gerard van Warmerdam
Gesprek over erfgoedcentrum: 'Het zomaar afketsen is te kort door de bocht' 10 mei, 10:44