Bridgedrive bij ’t Prisma Rokkeveen

Zoetermeer –In wijkgebouw ’t Prisma van wijkvereniging Rokkeveen speelt Senioren BridgeClub (SBC) elke maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gezellig bridge. Ingang naast zwembad De Veur, Prismalaan 34. Als u eens wilt meespelen kunt u contact opnemen met de secretaris, telefoon 06-45836698. Ingeval u geen bridgepartner heeft kan daar wellicht voor gezorgd worden. Er wordt competitie gespeeld in 2 lijnen. De bridgeclub is niet bij de bridgebond aangesloten. Na telefonische afspraak kan vrijblijvend enkele weken gratis worden meegespeeld. Informatie ook via www.wv-rokkeveen.nl onder activiteiten.


Een balletje slaan bij OldStars Tennis in Meerzicht

Zoetermeer - Al enkele jaren houdt Tennis en Padel Meerzicht, Old Stars Tennis. OldStars Tennis is een speciaal ontwikkelde tennisvorm in samenwerking met het Nationale Ouderenfonds en de tennisbond KNLTB. 

OldStars Tennis is bedoeld voor ouderen vanaf 60 jaar, die op een gezonde manier, weer en meer, willen bewegen op de tennisbaan. Met OldStars tennis blijf je in beweging, worden er oefeningen aangeboden voor een betere balans, coördinatie, reactiesnelheid en spierkracht.

Verder is er aandacht voor valpreventie. Oefeningen worden aangeboden door een speciaal opgeleide OldStars trainster, die rekening houdt met de diverse niveaus van de deelnemers, alles op een gezonde en veilig manier. Na afloop is er een gelegenheid om onder het genot van een consumptie, even bij te praten, niet alleen het sporten is belangrijk maar ook het onderhouden van de sociale contacten.

Het Oldstars tennis wordt iedere woensdagmiddag aangeboden van 12.00-13.30 uur op de tennisbanen van Tennis en Padel Meerzicht Zalkerbos 320 in Zoetermeer. De tennislessen worden aangeboden op de buitentennisbanen van Tennis en Padel Meerzicht, bij slecht weer zal uitgeweken worden naar de binnen padelbanen. De kosten bedragen € 12,- per persoon per keer.

Lijkt het u wat? Vraag dan een gratis proefles aan via: info@tenniscentrummeerzicht.nl