Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Roos-Letterman.
Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Roos-Letterman. patriciareports.nl

Beeld van een week in Zoetermeer

Beeld van een week in Zoetermeer 

Zoetermeer - Het was weer een mooie week in Zoetermeer waarbij vooral meiden zich lieten zien. Zo wonnen de meiden van Dance 2 Beats de eerste plaats tijdens de danswedstrijd Dance Competitions. De meiden tussen de 9 en 14 jaar oud deden voor het eerst mee aan deze competitie. Na flink veel geoefend te hebben, hebben ze een heel mooi resultaat geboekt. Ook de meisjes van de Da Vincischool kunnen met trots terugkijken op het schoolvoetbaltoernooi. Fenna, Inayea, Dunya, Fien, Reign, Yasmina, Lone, Quinn, Elina, Elize gingen voor de derde keer met de eerste prijs naar huis.

Wilt u ook een foto insturen voor Beeld van een week? Dat kan. U kunt uw foto sturen naar redactiestreekblad@telstarmediacentrum.nl.

Burgemeester Bezuijen heeft  een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Van der Leij-Bavius.
De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie  nemen een kijkje achter de schermen bij The Old Pal. Fotograaf: Leon Koppenol
Medewerkers van de M. van der Spek Groep leggen het “Vergeet-me-niet-pad” naar het winkelcentrum Rokkeveen. Foto: Jan van Es
Kirsten Cleij heeft afscheid genomen als coördinator van het project Bezoekvrouwen en -mannen.
De meiden van Basisschool Da Vinci hebben een unieke prestatie geleverd door voor het 3e jaar op een rij het meiden schoolvoetbaltoernooi Zoetermeer groep 7/8 te winnen.
Dansschool uit Zoetermeer, Dance 2 Beats wint eerste plaats tijdens de danswedstrijd Dance Competitions. Kijk dan op www.Dance2Beats.com/rooster voor meer informatie.