De showbrassband in hun nieuwe outfit
De showbrassband in hun nieuwe outfit robert van stuijvenberg

Meespelen in ‘show’ brassband op open repetitie

Zoetermeer – Voor muzikanten die spelen of gespeeld hebben op een blaasinstrument is er een laagdrempelig orkest. De ‘show’brassband van Showband ’75. Voor iedereen die op zoek is naar een orkest is er een Open Repetitie op woensdag 24 april van 20.00 uur tot 22.00 uur in De Vrolijke Noot, Oostvlietweg 19B in Leidschendam, vlak onder de rook van Zoetermeer.

Op 7 april gaf het orkest een geslaagd optreden in De Goede Buur aan het Albrandswaard. Inmiddels is de helft van de band inwoner van Zoetermeer. Het repertoire is breed populair van Adèle tot Beatles, via Chopin tot ABBA en Danny Vera. Het orkest heeft inspraak in het repertoire. Iedereen mag de Open Repetitie meespelen, maar uiteraard mag je ook alleen komen kijken. Er wordt een beeld gegeven van de vereniging, hoe de repetitie verloopt, de muziek gespeeld wordt.
De inloop is tussen 19:45 en 20:00, waarbij aanmelden handig is zodat de bladmuziek vooraf gemaild kan worden naar de deelnemers van de Open repetitie. Aanmelden kan via showbrassband@showband75.nl.. Aantrekkelijk is dat musici die geen eigen instrument meer hebben er voordelig een in bruikleen kunnen krijgen van de vereniging. Informatie is te vinden op de website www.showband75.nl