Indy zoekt een baas die ervaring heeft.
Indy zoekt een baas die ervaring heeft.

Mechelse herder Indy (4) is Dier van de Week

Zoetermeer - Het Dierentehuis vraagt deze week aandacht voor de Mechelse herder Indy. Indy is een teefje van 4 jaar oud.

Indy is een echte werkhond dat betekent dat ze het liefst de hele dag wil samenwerken met haar baasje. Voor haar is het niet voldoende om te wandelen in het park, naast de fiets mee rennen e.d. Een werkhond zoals Indy heeft ook geestelijke uitdagingen nodig om haar energie kwijt te kunnen. Voorbeelden hiervan zijn: moeilijke puzzels oplossen, speuren of een andere tak van honden sport. Deze dingen zijn niet alleen leuk voor haar om te doen maar is voor haar als workaholic ook echt een noodzaak om gelukkig te kunnen zijn. Het Dierentehuis is voor Indy op zoek naar een baas met tijd en ervaring met werkhonden, die haar de juiste begeleiding kan geven. Wanneer ze niet de juiste begeleiding krijgt zal ze probleemgedrag laten zien. Ze kan mee in de auto, alleen thuisblijven een paar uurtjes na gewenning. Ook plaatst het Dierentehuisj Indy het liefst niet bij te jonge kinderen, ze zou wel kunnen bij kinderen vanaf 12 jaar.
Heeft u interesse in Indy stuur dan een e-mail waarin u beschrijft wat uw gezinssituatie is, hoeveel tijd u heeft voor Indy, hoelang zij alleen zou moeten zijn en wat uw ervaring met werkhonden is. Mail naar info@dierentehuiszoetermeer.nl.