De leerlingen van het Alfrink College
De leerlingen van het Alfrink College

Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves

Zoetermeer - Op het Alfrink College zijn vrijdag 15 april de regionale finales van het onderdeel Streetdance van het landelijke toernooi Olympic Moves gehouden.

Er werd gestreden in 3 categorieën: schoolteam recreatief, schoolteam klas 1 tot en met 3 en schoolteam klas 1 tot en met 6.

Er werd met ontzettend veel plezier gedanst, de aanmoedigingen onderling waren geweldig en de sfeer was prettig. De leerlingen van het Alfrink College zetten een prachtige show neer.

De driekoppige jury moest hard werken, maar deed dat met heel veel plezier en passie voor dans. Het Alfrink College wist de jury te overtuigen met hun optreden en mocht de tweede prijs in ontvangst nemen.

Olympic Moves is de grootste schoolsport organisatie van Nederland waar ruim de helft van de Nederlandse middelbare scholen aan deelneemt. Olympic Moves heeft het doel leerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten en hen enthousiast te maken over samen bewegen. Door Olympic Moves krijgen middelbare scholieren de kans om kennis te maken met diverse sporten en het plezier hiervan te beleven.