VAC zoekt nog nieuwe leden

Zoetermeer - VAC Zoetermeer, Adviescommissie voor de Woningbouw en Woonomgeving is op zoek naar nieuwe leden met interesse voor woningbouw en met kennis van de digitale omgeving.

De VAC bestaat uit vrijwilligers, die samen kijken naar de tekeningen van nieuw te bouwen woningen, of transitie projecten, voor toekomstige bewoners in Zoetermeer. Het VAC let zowel op praktische en technische zaken, als ook op veiligheidsaspecten en op toegankelijkheid, waarbij tevens wordt gekeken naar de levensloopgeschiktheid.
De VAC heeft onder andere contact met de gemeente Zoetermeer, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars, waarvan de VAC de tekeningen op verzoek of rechtstreeks, digitaal ontvangt. De VAC leden beoordelen deze tekeningen en brengen daarover schriftelijk advies uit. Dit advies is vrijblijvend en gratis, maar regelmatig worden adviezen overgenomen. De VAC vergadert een keer per maand in het gemeente huis op woensdagochtend van 09.00 tot ongeveer 11.30 uur. U kunt zich aanmelden of info opvragen via e-mailadres vaczoetermeer@gmail.com, of kijk op www.vaczoetermeer.nl.