Fabian Pak in actie. Foto: Sander de Hollander

RKDEO wint met ruime cijfers

Na de zeperd van vorige week (5-0 verloren tegen Berkel) moest er afgelopen zaterdag aan eerherstel gewerkt worden en tegenstander Concordia zou daarvan het slachtoffer worden.

Al vanaf de aftrap liet RKDEO duidelijk weten dat er in Nootdorp niets te halen viel. RKDEO speelde sterk maar was nog wel onzuiver in het aanspelen van de medespelers waardoor Concordia telkens een aanval kon onderbreken. Het duurde dus ook lang voordat de man van het scorebord in actie moest komen.

Een corner van Irian Boeschoten vlak voor rust werd bij de eerste paal binnen gekopt door Fabian Pak, 1-0. Vlak na rust was het Boeschoten zelf die de 2-0 op het scorebord wist te zetten en zonk de moed bij Concordia in de schoenen. Na een uur spelen wist ook Jazz Vermeer te scoren en was het 3-0 en amper twee minuten later werd de eindstand bepaald door Jack Doorschodt op 4-0. Door deze duidelijke overwinning kroop RKDEO van de negende plaats op de ranglijst naar de vijfde plaats.

SV Nootdorp
Onze redactie is naarstig op zoek naar een verslaggever voor de wedstrijden van SV Nootdorp. Neem gerust contact op.