v.l.n.r. Zio, Kaj en Dion met hun eerste prijs samen met Dave Nijhuis.
v.l.n.r. Zio, Kaj en Dion met hun eerste prijs samen met Dave Nijhuis.

Lokale kickboksers zetten Nederland op de kaart

Afgelopen weekend kwamen drie toppers in actie in de ring tijdens een groot Internationaal Kickboks gala voor de jeugd. De sporters hadden de afgelopen periode stevig getraind bij Sportcentrum Pijnacker van Dave Nijhuis.

Zio Grunholz, Kaj Molenaar en Dion van der Meer deden mee, zegt kickboksverslaggever Ed Nulle tegenover Telstar/Eendracht. "Zio was als eerste aan de beurt in de ring. Hij liet gelijk zijn techniek zien in de ring met zijn lowkicks, stoten en schoppen kreeg zijn tegenstander geen schijn van kans. Zio kreeg van de jury de meeste punten, dus de eerste prijs", aldus Nulle.

"Kaj won ook overduidelijk op punten en liet zijn tegenstander alle hoeken zien van de ring eerste prijs. Dion vocht als een leeuw in de ring. In de eerste en tweede ronde kreeg hij al de meeste punten van de jury en in de derde ronde won hij op T.K.O.de  eerste prijs. Dus weer een groot succes voor Sportcentrum Pijnacker", aldus Nulle.

Energieboost
Kickboksen geeft je lichaam een enorme energieboost. Door regelmatig te sporten zal je de voordelen gedurende de hele week ervaren. Het stimuleert je bloedsomloop en je spieren krijgen een flinke boost. Minder vermoeid, betere concentratie en ook je stresslevels zullen na een flinke work out flink dalen. Kijk ook op sportcentrumpijnacker.nl.