DHL-DSVP: wedstrijd van de gemiste kansen

Zaterdag heeft DSVP een knappe en krappe overwinning behaald op DHL 0-1. Het doelpunt kwam via een vloeiende combinatie tot stand uiteindelijk door Rick de Bruijn gemaakt. 0-1. Even was er paniek maar gelukkig werd een fout van Björn Bénard niet afgestraft.

"Vijf minuten voor rust kreeg DSVP een strafschop die door Bauke Beerda naast werd geschoten. Rust 0-1", zo meldt sportverslaggever Henk Brink aan onze redactie.

Na de rust kreeg DSVP vier kansen op rij maar deze werden niet benut. Wel was er wederom een foutje van Bénard, maar voor open doel schoot Cas Harte naast. Het laatste kwartier drukte DHL wel wat, maar kon geen vuist maken. Eindstand 0-1