Irma werd in één klap een bekende Nederlander tijdens de coronapersconferenties.
Irma werd in één klap een bekende Nederlander tijdens de coronapersconferenties.

Oorcollege met masterclasses en hoorbeurs: Irma Sluis komt ook!

Actueel

Audicien JewelEar Hoortoestellen bestaat tien jaar en dat wil men vieren met een extra uitgebreid oorcollege met masterclasses en een hoorbeurs op zaterdag 29 oktober 2022 in Hotel Van der Valk in Nootdorp.

“Het gehoor is een ontzettend belangrijke zintuig. Het is het enige zintuig dat ook tijdens de slaap blijft werken. Een goed gehoor is heel vanzelf sprekend, tot het niet meer zo goed is. Goede hoorzorg moet ook vanzelfsprekend zijn”, vertelt Eline Ruiter van JewelEar.

Daarom heeft Eline tien jaar geleden het audiciensbedrijf JewelEar opgericht met als doel het zorgen voor de best mogelijke hoorzorg. Met JewelEar zetten Eline en haar team zich in voor de beste en mooiste hooroplossing. Ze koos de naam JewelEar niet voor niets voor haar audiciensbedrijf: goede hoortoestellen zijn een sieraad voor het gehoor. Om het tienjarig bestaan te vieren organiseren ze een speciaal en uitgebreid oorcollege met masterclasses en een hoorbeurs met fabrikanten van verschillende top merken hoortoestellen.

Het oorcollege heeft maar liefst drie masterclasses te bieden, onder andere door Irma Sluis, bij velen bekend als de tolk gebarentaal op tv. Door haar expressieve wijze van tolken heeft zij de gebarentaal onder de aandacht gebracht. Irma geeft samen met Iris Wijnen een leerzame en onderhoudende masterclass over haar werk en ervaringen als tolk gebarentaal.

Programma
10.00 uur oorcollege Widex en Oticon
11.00 uur masterclass “Geneeskunde in de oudheid”
12.15 uur masterclass “Tinnitus”
14.00 uur masterclass “Gebarentaal”
15.15 uur oorcollege Starkey en Phonak
16.00 uur einde hoorbeurs

Oorcollege
Het oorcollege dit jaar is uniek: maar liefst vier fabrikanten vertellen alles over de nieuwste ontwikkelingen van hun hoortoestellen! Op de hoorbeurs kunt u daarnaast kennis maken met de verschillende hooroplossingen. U kunt vragen stellen aan de vertegenwoordigers van de verschillende merken en u laten informeren over hun producten. De hoorbeurs is vrij toegankelijk.

Aanmelden oorcollege
Meld u meteen aan voor het oorcollege of masterclass! De oorcolleges van JewelEar zijn informatief en druk bezocht. Dit oorcollege en de masterclass zijn vrij toegankelijk, maar om zeker te zijn van een plaats bij het oorcollege of masterclass van uw keuze raden wij u aan om u aan te melden. Aanmelden via de website jewelear.nl of bel even naar de winkel.

JewelEar Nootdorp: Drafbaan 30, Nootdorp, 015 – 7 400 400.

JewelEar Voorburg: Prinses Mariannelaan 280, Voorburg, 070 – 390 28 46.