Michiel van Atten en Sabine Zondag organiseren weer een fantastisch kinderfeest in het dorp.
Michiel van Atten en Sabine Zondag organiseren weer een fantastisch kinderfeest in het dorp.

Grote Sinterklaasshow wordt enorm kinderfeest

Actueel

Pijnacker - Na het succes van 2019 is het tijd voor een nieuwe editie van de Grote Sinterklaas show. Na turbulente coronajaren, mag het Sinterklaasfeest weer gevierd worden zoals het hoort, vertellen ondernemers Michiel van Atten en Sabine Zondag. 

Net als in 2019 vindt de show plaats in de sporthal van DSVP. Er wordt door de ondernemers een grote tribune neergezet die plaats biedt voor zo’n vijfhonderd kinderen en volwassenen. De show is ook dit jaar weer groots! De enige echte Sinterklaas is er natuurlijk bij met zijn Pieten en veel dansers. Het thema van de show dit jaar is: ‘Uit je dak op het dak’.

Sabine en Michiel zijn razend enthousiast. In 2019 was het al een groot spektakel en was het fantastisch om zo veel kinderen blij te maken. “Een grote show rondom Sinterklaas hadden we nog niet in Pijnacker en hoe leuk is het dat we het Sinterklaasfeest nu groots met elkaar kunnen vieren”, aldus Michiel.

Kaartjes
Een los kaartje voor de show kost €15,-, maar de ondernemers willen dat de show voor iedereen toegankelijk is en daarom is er ook dit jaar weer een speciale actie prijs. Bij besteding van €35,- bij PLUS Sabine Zondag betaal je slechts €5,- voor een kaartje en bij besteding van €25,- bij Kantoorboekhandel van Atten en Intertoys Pijnacker betaal je ook slechts €5,- voor een kaartje. Je ontvangt bij de kassa een voucher die je tegen bijbetaling kunt verzilveren voor een entreekaartje. Pas met een entreekaartje heb je toegang tot de show! En let op, wees er op tijd bij want wie weet zijn de shows wel razendsnel uitverkocht!

Twee shows
Ook dit jaar zijn er weer twee shows. Op zondag 27 november om 11:00 is show 1 en om 13:30 is show 2. De show duurt ongeveer een uurtje en je mag een kwartier voor aanvang naar binnen.

Sabine belooft dat iedereen die een kaartje koopt niet teleurgesteld zal worden en dat het een geweldige show is met veel bekende Sinterklaas hits, veel dans en een spannend verhaal! Sabine: “Alle kinderen zullen op het puntje van hun stoel zitten en kunnen ook vrolijk mee dansen.” Michiel zegt tot slot dat er na de show ook nog een meet & greet plaatsvindt met Sinterklaas en zijn Pieten en dat ieder kind nog even de hand van de Sint kan schudden en met hem op de foto kan. 

Sabine en Michiel hebben er weer ontzettend veel zin in en hopen op twee uitverkochte shows, zodat zoveel mogelijk kinderen uit het dorp kunnen genieten van De Grote Sinterklaas Show!