Afbeelding

JOY a way of living groter in nieuw pand

Al meer dan twintig jaar adviseert Will Brus bij de inrichting van nieuwe en bestaande huizen. Eerst bij mensen thuis, later vanuit haar gezellige winkel aan de Plaats in Bleiswijk. 

Nu was het tijd om te verhuizen naar een prachtig nieuw en groter pand aan de Dorpsstraat 53 in Bleiswijk. Hier kan je naar binnen lopen voor een geheel nieuwe inrichting die goed op elkaar is afgestemd. Ook voor het uitzoeken van een nieuwe vloer, nieuwe gordijnen, behang en/of leuke accessoires om de inrichting net dat kleine beetje extra te geven kun je hier terecht.
Moeite met inrichten van je huis? Will stelt de vragen waarmee je verder geholpen wordt. Het aanbod van JOY A Way of Living is afwisselend en verrassend. In de warme sfeervolle winkel voel je je al snel thuis. "Met een paar mooie items kan je al veel doen”, zegt interieuradviseur en eigenares Will Brus.
Sfeervolle kleden, behangpapier voor elke ruimte in je huis, alle soorten vloeren van pvc tot aan duurzaam marmoleum is te bekijken en te voelen in de nieuwe showroom. Wil je het thuis naast de bestaande inrichting leggen om in je eigen sfeer te bekijken of het past? Geen probleem, er zijn volop stalen die meegenomen kunnen worden. Met een paar aanpassingen voelt je inrichting weer als nieuw.
Voor een goed advies kun je woensdag tot en met vrijdag binnen lopen van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Toch liever aan huis? Maandag, dinsdag en 's avonds komt Will op afspraak bij je thuis om te adviseren. Bel voor een afspraak naar 010 7370575, of mail naar info@joy-awayofliving.nl. Kijk op www.Joy-awayofliving.nl en loop naar binnen in de Dorpsstraat 53.