Het gemengde D3 met de kampioensvaantjes. (foto: Mieke van Veen)

Gemengd D3 ongeslagen handbalkampioen in de zaal

Het gemengde D3 dat eerstejaars D is, was ongeslagen zaalkampioen geworden na de winst op Gemini op 24 april. Het team verloor van de zestien wedstrijden er geen enkele. Het kampioenschap werd gevierd op zaterdag 14 mei na de eerste veldwedstrijd thuis.

Luuk, Ben, Timo, Ramon, Ferdaws, Floor, Leah, Finn en Guus speelden goed samen tegen DIOS. Met rust stond het 11-4. De keeper deed zijn werk ook prima. Na de eindstand van 19-10 werd het feestje gevierd. Van de vier D-teams zijn er nu drie kampioen geworden mede dankzij de gedreven technische staf en de inzet van de spelers, meldt onze vaste sportcorrespondente Mieke van Veen aan de lokale krant Telstar/Eendracht.

Handbalheren verliezen
HS1 speelde zaterdagavond uit bij PSV. Het werd een prima wedstrijd, maar Oliveo miste scherpte in de aanval in de beginfase. De dekking stond weliswaar goed tot vijf minuten voor rust, maar door concentratieverlies liep PSV uit tot een voorsprong van vijf punten. De tweede helft ging gelijk op. Met 38-32 was PSV de terechte winnaar en Oliveo kwam zonder punten thuis uit Eindhoven. HS1 staat nu op een mooie zesde plaats in de competitie van zestien.