Keeper Dave Hes tikt de bal vakkundig weg.

Ariston'80 gaat met overwinning aan de haal

Met Bauke Beerda als linksback voor de ‘s nachts vader geworden (van dochter Rumi Lemae) Rick Groen, begon DSVP de wedstrijd.

Na een schermutseling voor het doel van Ariston’80 werd de bal net voor de voeten van Dylan de Haan weggehaald. En dan de veertigste minuut… Rowdi Nobbe kwam goed door op rechts en zijn voorzet kwam bij Yasien Abdelaal terecht. Deze draaide zich knap vrij en schoot de bal in de uiterste hoek 0-1 Dit was ook de stand bij rust. In de rust werd Matthijs van Horssen vervangen, hij stond ook op het punt om vader te worden en werd naar huis geroepen. (’s avonds werd dochter Floor Lisa geboren.). In de tweede helft werd Ariston’80 sterker en dit leidde tot paniekerige situaties in de achterhoede van DSVP een corner leidde tot een raak schoot.1-1

Onberispelijk ingeschoten
Daarna was het Ariston’80 die het spel dicteerde en dit leidde uiteindelijk in de 2-1. Een voorzet werd onberispelijk ingeschoten. DSVP gooide alles op de aanval en Ariston'80 gokte op counter. Dit werd fataal voor DSVP, een vrije trap vanaf dertig meter ging loeihard langs keeper Dave Hes. 3-1. Na de aftrap floot de scheids gelijk af. Aanstaande zaterdag komt Duindorp SV op bezoek. DSVP heeft daar nog een appeltje mee te schillen want de uitwedstrijd werd met 5-2 verloren. Wel is de aanvangstijd veranderd in 13.00 uur.