Milo, Merel, Jayden en Ernesto Lemke.
Milo, Merel, Jayden en Ernesto Lemke.

Brick Kids Event van Intertoys was fantastisch feest

Het Brick Kids Event van Intertoys in Pijnacker Centrum is zaterdag 7 mei onder begeleiding van Brick Master Ernesto Lemke afgesloten met een super spannende finale!

De laatste finalist kwam uit de brick-wedstrijd die zaterdagochtend 7 mei nog plaats vond. "Na deze wedstrijd moest alles snel omgebouwd worden voor de finale", vertelt Audrey Soeterbroek aan de redactie van Telstar/Eendracht. 

"Omstreeks half één kwamen de finalisten met gespannen gezichtjes binnen. Ze hoorden immers pas bij de start wat de opdracht was. Deze keer geen technische opdrachten, maar een creatieve opdracht. Bestaande uit twee rondes. Bouw in twintig minuten je lievelingsdier. Dat was de opdracht in de eerste ronde. De winnaar uit ronde één kreeg een voordeel. Ze mocht zelf een portretfoto kiezen en de overige foto’s verdelen. Van dit portret moest een superheld gebouwd worden", vervolgt Audrey.

Wat was iedereen geconcentreerd en fanatiek. Ook de ouders, broers, zusjes, opa’s en oma’s konden het niet laten om te helpen met sorteren, bouwsteentjes aangeven, aanwijzingen te geven en natuurlijk aan te moedigen. Na twee uur bouwen was het handen los… De finale zat erop. Nu was het de moeilijke taak voor de jury om de nummers 1, 2 en 3 te kiezen. Gelukkig mochten de finalisten zelf ook stemmen, maar natuurlijk niet op zichzelf.

De jury, bestaande uit Sabina van Kera Bijoux, Iris van Bakker Van Maanen, Iris van Intertoys Pijnacker, Jacky van LOCO Concept en natuurlijk onze juryvoorzitter Ernesto Lemke, ging in beraad om vervolgens ieder hun stem, een bouwsteentje, uit te brengen. Na het tellen van de stemmen hebben Milo Becude (1e), Merel Doornbosch (2e) en Jayden Johansson (3e) de finale gewonnen. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Social media
De Intertoys kijkt met trots terug op een legotastische week en wil iedereen bedanken die aan het event heeft meegewerkt. Volg Intertoys Pijnacker ook op Instagram, Facebook en TikTok.