Het jubileum van het familiebedrijf wordt groots en gezellig gevierd.
Het jubileum van het familiebedrijf wordt groots en gezellig gevierd.

Intratuin Pijnacker viert vijftigste verjaardag

Ter ere van het 50-jarig bestaan van familiebedrijf Droogh viert Intratuin Pijnacker feest! Een goed feestje vier je niet alleen en daarom ontwikkelden ze een bomvolle jubileumkrant, speciaal voor alle klanten. In dit 'Feestblad' vind je naast heel veel scherpe aanbiedingen onder andere ook het verhaal van Aad en Carolien Droogh.

Intratuin heeft diverse acties samengesteld zodat er voor ieder wat te kiezen is. Mooie groepskortingen zoals bijvoorbeeld op alle siergrassen, alle olijfbomen, alle klimplanten of alle parasols nu met 25 procent korting! Dat is nog eens voordelig shoppen. Daarnaast geven ze ook hoge kortingen op tuinmeubelen, binnen- en buitenpotten, zijdebloemen en -planten en op de smakelijke deals uit de Proeftuin. Kortom reden genoeg om de winkel te komen bezoeken.
Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor alle klanten. Koop jij voor 20 euro artikelen in de winkel, in de periode van 9 tot en met 22 mei, dan ontvang je een deelnamecoupon bij de kassa. De deelnamecoupon vul je in en lever je in achter de kassa's in de speciale Jubileum winactie ton. Ze hebben tot wel € 24.000,- aan prijzengeld te verdelen. Grote kans dus om te winnen, kom snel langs bij Intratuin Pijnacker en vul jouw coupon in. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.