Woorden kunnen niet beschrijven hoe goed het team zich heeft hersteld, zo laat correspondente Dorothy San Giorgi weten.

Kampioensstrijd Pijnacker MB1: "Mes tussen de tanden"

Zaterdag mocht MB1 van HCP aantreden tegen MB1 van Roomburg. Een beladen wedstrijd met veel op het spel; winst voor Pijnacker betekent in de strijd blijven voor het kampioenschap, winst van Roomburg garandeert ze bijna al de overwinning.

Vanaf minuut 1 was de dominantie te herkennen bij de "rood-grijze”. Dankzij een strakke druk en een gecontroleerd balbezit bepaalde Pijnacker het eerste kwart, echter vielen de doelpunten nog niet. Pas in de laatste minuut van eerste kwart kwam Pijnacker op een 1-0 voorsprong. Deze pure klasse werd echter niet doorgetrokken in het tweede kwart en door wat slordigheden kwamen de dames uit Leiden op een 1-2 voorsprong. Met vuur in het hart en het mes tussen de tanden vloog Pijnacker de tweede helft weer uit de startblokken. Dit resulteerde in een 2-2, maar ook gelijkspel zou niet genoeg zijn voor de titel. Eindstand derde kwart was 3-3. Woorden kunnen niet beschrijven hoe goed Pijnacker zich heeft hersteld in de 4e kwart en terecht de 3 punten pakte. Een eindstand van 6-3 was meer dan genoeg om weer op de eerste plek te komen.