Wat een zinloze, kinderachtige daad.
Wat een zinloze, kinderachtige daad.

Veel vernielingen bij Casaschool Noord: getuigen gezocht!

Technisch medewerker Edwin Oostrum van de Casa Bilingual Montessori school aan de Goudenregensingel in Pijnacker is erg ontstemd en vooral verdrietig. Bij de school zijn afgelopen zondag heel veel vernielingen aangericht. Hij wil graag weten wie de daders zijn en in gesprek over dit gedrag.

De schade is groot: “In totaal vijf plantenbakken vernield, een scheidingshek kapotgeslagen, knutselmateriaal van de kinderen over de vloer uitgestrooid en ga zo maar door. Op deze manier moet je maandag dan beginnen... met opruimen”, zo vertelt hij. De school wordt al langere tijd gebruikt als hangplek voor jongeren: lege flessen, sigaretten, en lege wietzakjes zijn elke maandagochtend weer terug te vinden rondom de school. “En dan afgelopen weekend deze vernielingen”, aldus Edwin. Tips mag je doorsturen naar info@casaschool.nl.

Bel altijd de politie
Ziet u onbevoegde mensen op schoolpleinen, onruststokers of vernielers: bel dan altijd de politie. Dat kan via het nummer 0900-8844. Spreek ook het lokale jongerenwerk aan op irritante figuren op bekende hangplekken. Dat kan via 14015.