De creamarkt op het Raadhuisplein is een van de vaste populaire onderdelen van het uitgebreide programma.
De creamarkt op het Raadhuisplein is een van de vaste populaire onderdelen van het uitgebreide programma.

Verbeelding zoekt helpende handjes: geef je snel op!

De voorbereidingen voor De Verbeelding 2022 zijn in volle gang. Op 23, 24 en 25 september staat Pijnacker-Nootdorp weer bol van de kunst en cultuur.

Er is een kunstroute langs diverse locaties met kunst, optredens, kindervoorstellingen, een creamarkt op het Raadhuisplein in Pijnacker, een openingsconcert in Cultura&Zo in Nootdorp, een zaterdagavondconcert in de Dorpskerk en een poëzie- en verhalenmiddag in Delfgauw. Het beeldenpark zal de hele maand september te zien zijn in het Pijnackerse Emmapark.

Zo’n uitgebreid programma vraagt veel medewerking van vrijwilligers. De Verbeelding kan allerlei extra hulp gebruiken. Lijkt het je wat, mail dan naar info@deverbeelding.nu. Wie weet maak je dit jaar al deel uit van die enthousiaste groep Verbeelders.

Wil je als kunstenaar deelnemen of heb je een locatie voor de kunstroute in de aanbieding of ideeën en tips, dan is De Verbeelding daar altijd blij mee. Met name in Nootdorp, Ypenburg en Delfgauw heeft de organisatie nog niet alles en iedereen in beeld. En om echt hét culturele weekend in Pijnacker-Nootdorp (en omstreken) te zijn, wil De Verbeelding kunstenaars, musici en dichters uit alle delen van de gemeente een podium bieden. Ook voor aanmelden of tips kun je mailen naar: info@deverbeelding.nu.