Een omgeving zonder zwerfafval, daar zorgt dit superteam voor.
Een omgeving zonder zwerfafval, daar zorgt dit superteam voor.

Succesvolle schoonraapactie in de Parade en omgeving

Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Onlangs heeft een groep vrijwilligers van 24/7 Schoon Pijnacker-Nootdorp winkelcentrum de Parade en omgeving schoon geraapt. Het winkelcentrum, de trambaan en diverse straten hier omheen zijn grondig aangepakt. 

“Er viel genoeg zwerfvuil te rapen, al viel het op diverse plekken gelukkig ook best mee. Na twee uur rapen kon er tevreden worden terug gekeken op een geslaagde actie. Na afloop werden de deelnemers beloond met een welverdiend ijsje dat prima smaakte in het voorjaarszonnetje”, vertelt een woordvoerder aan de lokale krant Telstar/Eendracht.

Zaterdag 19 maart is het overigens Landelijke Opschoondag. Op die dag zullen door heel het land opschoonacties plaatsvinden, natuurlijk ook bij ons! Zet deze dag vast in je agenda en help mee om ons dorp in één dag vrij van zwerfafval te maken. Voor informatie en aanmelden als vrijwilliger: www.schoonpijnackernootdorp.nl.

“Een omgeving zonder zwerfafval, dat is wat wij willen. Ons niet langer ergeren, maar het gewoon opruimen. Dit is wat de leden van deze groep doen en het resultaat kan je om je heen al zien. Onze gemeente wordt steeds schoner en hier zijn we supertrots op”, aldus het team.