Leefstijl en gezond gewicht

Zoetermeer - Bij inZet Meerzicht verzorgt de diëtist van Goudenhart op donderdag 22 december een workshop leefstijl en gezond gewicht. Tijdens deze workshop krijg je informatie over het bevorderen van een gezonde leefstijl. Deze workshop vindt plaats aan de Uiterwaard 21 van 15:15 uur tot 16:15 uur. Deelname is gratis. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Christa de Jonge via christa@stichtingpiezo.nl of bellen naar de locatie via 079-3229453.


Gezond eten tijdens de feestdagen

Zoetermeer - In december zijn er veel feestdagen waarbij lekker eten centraal staat. Hoe ga je hier op een gezonde manier mee om en behoud je ook aan het einde van het jaar je gezonde leefstijl? Tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 22 december bij inZet Meerzicht zal een diëtist van Goudenhart antwoord geven op deze vragen. Ook is er gelegenheid om zelf vragen te stellen aan de diëtist. Donderdag 22 december van 13:45 tot 15:15 uur, Uiterwaard 21. Deelname is gratis.
Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Christa de Jonge via christa@stichtingpiezo.nl of bellen naar de locatie via 079-3229453.


Kennissessies voor en door ouderen

Zoetermeer - Kennissessies zijn presentaties over interessante thema's. Deze sessies worden georganiseerd door en voor ouderen, want je bent immers nooit te oud om te doceren en te leren! Op woensdagmiddag 21 december zal een vrijwilliger van Stichting Piëzo een kennissessie verzorgen over Da Vinci. De bijeenkomst is van 14.45 tot 16:45 naar inZet Buytenwegh & de Leyens, César Franckrode 64. Deelname is 4 euro, inclusief koffie en thee. Betalen met de Zoetermeerpas is ook mogelijk.
Ouderen die iets willen presenteren zijn van harte welkom! Ook als je alleen wil deelnemen aan een of meerdere sessies ben je natuurlijk van harte welkom!
Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen met Milou van Loenen (Sociaal Werker bij Stichting Piëzo, 06 11715238).