Kort&Krachtig-viering

Zoetermeer - In de Nicolaaskerk is zaterdag 17 december een korte en krachtige viering in het teken van Het vergeten kind (net als Serious Request). Een half uur stilstaan bij het kerstkind, het vergeten kind, het kind in jezelf. Met onder meer ‘Make more sound’ van Jacqueline Govaart, Jesaja en stilte. De viering is van 19.00 – 19.30 uur in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 26. Kort&Krachtig is er elke zes weken, 30 minuten kort, iedereen is welkom.


Kerstbingo  

Zoetermeer - Buurtvereniging Buytenrode houdt 21 december bingo. Er worden in totaal 2 x 3 rondes + een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij met daarbij ter afsluiting van de avond een superronde gedraaid. Aanvang van deze bingo in de mooie buurtruimte is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur open zal gaan. Je kunt de hele avond spelen op één boekje, bestaande uit 8 bingokaartjes voor de prijs van € 15,-, dit alles inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’. Maar het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen, bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden. Het betreft een bingo voor volwassenen waarbij een minimumleeftijd van 18 jaar.
Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer         079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl


Kerstviering

Zoetermeer - De Vincentiusvereniging houdt in december een kerstviering. Deze wordt in het bijzonder gehouden voor de oudere parochianen, maar uiteraard is iedereen van harte welkom. De viering is vrijdag 16 december in de Nicolaaskerk, Zoetermeer, aanvang 10.00 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn met kofie, thee en wat lekkers in het Parochieel Centrum De Kapelaan. U bent van harte welkom.


Schuurtje van Vincentius

Zoetermeer - Het Schuurtje is weer open op zaterdag 17 december van 09.00 tot 15.00 in de Plesmanstraat 7-8, Zoetermeer. Er is een groot aanbod van tweedehands artikelen die in goede staat verkeren en voor kleine prijsjes worden verkocht. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het sociale werk van de Vincentiusvereniging. Bruikbare spullen, schone en hele kleding en oud papier kunt u brengen op deze verkoopdag. Dit is tevens de laatste verkoopdag van dit jaar.