Kerstgala in Jazzstijl

Zoetermeer - De bands Phoenix, E-Sax, Saxo Continuo, de Jeugd Bigband, El Frandisa en JazzDelight brengen een kerstgala in jazzy stijl. Het concert is in de lounge van CKC & partners. Vrijdag 16 december van 19.30 tot 22.00 uur. De toegang is gratis. 



Kerstconcert

Zoetermeer - De Oude Kerk vult zich vrijdag 23 december weer met prachtige kerstmuziek, verzorgd door leerlingen van CKC & partners. Diverse koren, ensembles en solisten brengen hun mooiste stukken ten gehore in een sfeervolle ambiance met uiteraard als afsluiting een gezamenlijk 'We wish you a merry Christmas'. Aanvang 19.30 uur (kerk open om 19.15 uur). Entree is € 5, inclusief drankje in de pauze. Oude Kerk, Dorpsstraat 59,  Zoetermeer


Generale repetitie ZMK

Zoetermeer - Het Zoetermeers Mannenkoor geeft elk jaar wel een paar concerten om de bewoners van zorgcentra een fijne middag te bezorgen. Daarnaast wordt op donderdagavond 22 december om 20.00 uur in de H.Nicolaas kerk een concert gegeven.
De bewoners worden dus verrast met prachtige kerstmuziek, zoals Cantique de Noël, White Christmas and Jingle Bells, maar ook bekende liederen als How Great Thou Art, Nearer my God to Thee en Stay with me till the morning (compositie Mozart).
Het optreden in WelThuis Vivaldi is dus in besloten kring, exclusief voor de eigen bewoners. Wie het concert op 22 december wil bijwonen kan kaarten kopen via www.zoetermeersmannenkoor.nl of bij u bekend koorlid. Er zijn nog kaarten beschikbaar.