Mieke Schouten is seniorencoach.
Mieke Schouten is seniorencoach.

Koffie/praatochtend bij Café Max

Actueel

Zoetermeer - In Café Max in de bibliotheek Forum Zoetermeer wordt 21 december om 10.30 uur de tweede koffie/praatbijeenkomst plaats gehouden. In deze bijeenkomst “Koester uw verhaal”, begeleid door seniorencoach Mieke Schouten, halen de bezoekers herinneringen op uit het verleden. 

 oor verhalen van vroeger met elkaar te delen kunnen ook weer nieuwe herinneringen uit uw leven naar boven komen. Wat was uw eerste favoriete muzieknummer? Wie was op de basisschool uw eerste vriend/vriendin? Wat heeft uw leven tot nu toe gelukkig gemaakt? Bent u opgevoed vanuit een bepaald geloof? Vragen die aan bod kunnen komen en waar u met elkaar over in gesprek gaat in een veilige en huiselijke sfeer. Er is ook ruimte voor de herinneringen die wellicht iets minder prettig zijn en juist daar kan Mieke voor de juiste begeleiding zorgen.
Mieke Schouten is ervaren en gediplomeerd seniorencoach bij MAX. Zij ervaart in de gesprekken met senioren hoe goed een luisterend oor iemand weer op weg kan helpen. Zij komt in haar werk regelmatig in aanraking met senioren die wat meer contact willen hebben.
Lijkt het u leuk om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, meldt u aan of kom spontaan. Deelname is gratis inclusief een kopje koffie of thee. 21 december 10.30-12.00 uur Café MAX, Forum Zoetermeer, Stadhuisplein 1. h.dekkers@cafemax.nu of 06-42256820