Een vogeltaart maken voor tuinvogels
Een vogeltaart maken voor tuinvogels

Workshop voor Senioren – Taart maken voor de vogels

Actueel

Zoetermeer - Nu het buiten kouder wordt, wordt het voedsel voor vogels schaarser. Om de natuur een handje te helpen, creëren we bij Museum De Voorde leuke vogeltraktaties.

In deze gezellige workshop voor senioren kan men creatief aan de slag gaan om de vogels door de koude maanden te helpen. Eerst is er een inspirerende rondleiding langs de natuur van Zoetermeer in de tentoonstelling ‘WILD! In de stad. Op safari in Zoetermeer’. Daarna wordt er een fleurig vogelvriendelijk taartje met vogellekkernijen om mee naar huis te nemen.
Doe mee met de workshop om een heus feestmaal te serveren en trakteer jezelf op het vrolijke gezicht van tevreden en dankbare vogeltjes. De workshop is dinsdag 27 december van 10.00 tot 11.30 uur. Voor 65+-ers. Aanmelden: telefonisch vooraf aanmelden via tel 079 316 4735 of per e-mail via info@museumdevoorde.nl. Prijs: €12,50 p.p. (dit is inclusief rondleiding, materialen, begeleiding en een kopje koffie of thee). Zoetermeerpashouders krijgen 2,50 korting. Betaling kan via PIN aan de kassa.
De familietentoonstelling ‘WILD in de stad. Op safari in Zoetermeer’ Te zien van 15 oktober 2022 t/m 6 maart 2023