In gesprek over eenzaamheid

Zoetermeer - Voel je je weleens eenzaam, en wil je graag in gesprek met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt?
Op woensdagochtend 5 oktober kun je bij inZet Rokkeveen (Nathaliegang 79, naast de bibliotheek) in gesprek met een ervaringsdeskundige eenzaamheid. De ervaringsdeskundige kan jou alles vertellen over het ervaren van eenzaamheid, hoe je hiermee om kunt gaan, en hoe je als omgeving zijnde om kunt gaan met iemand waarvan je vermoedt dat diegene eenzaam is.
Loop vooral even binnen op 5 oktober om het gesprek aan te gaan onder het genot van een kopje koffie of thee. Aanmelden is niet nodig, en er zijn geen kosten aan verbonden. Je bent van harte welkom.


Workshop tegen dementie

Zoetermeer - Dit jaar is in Zoetermeer de preventiecampagne ‘We zijn zelf het medicijn’ gestart.
In 30 tot 40 % van de gevallen heb je zelf invloed op het verkleinen van de kans op het krijgen van dementie door het nastreven van een gezonde leefstijl. Deze leefstijladviezen zijn goed in te passen in het dagelijks leven. En ze zijn niet alleen belangrijk om de kans op dementie te verkleinen, maar kunnen ook helpen om allerlei andere chronische ziekten te voorkomen.
Maandagochtend 3 oktober 2022 van 10:00-12:00 uur bij inZet OosterheemZanzibarplein 5. Er zijn geen kosten aan verbonden.


Zingen bij Mozaïek 

Zoetermeer - Wil je graag zingen bij een gezellig koor, waar Nederlandstalige liedjes worden gezongen, en je bent aan het zoeken dan is dit je kans. Het koor Mozaïek in Zoetermeer is op zoek naar dames en heren die willen komen zingen. Dit onder leiding van onze dirigent Dorine Maalcke die al bij verschillende koren in Zoetermeer dirigeert. Het repertoire bestaat uit liedjes van Nederlandse bodem zoals Jan Klaassen de trompetter, Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben, Malle Babbe, de Pastorale, Duiffies, Zoutelande en cabareteske liedjes. Er wordt geoefend op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur aan de Bergmanstrook 45 in Zoetermeer. Wil je meer informatie mail naar koormozaiek@Yahoo.com of kijk op www.mozaiekkoor.nl