50+ Bingo

Zoetermeer - Bij buurtvereniging Seghwaert op Dreef is zaterdag 1 oktober van 13.30 tot 16.30 uur een bingo voor 50+-ers. Er zijn leuke prijzen te winnen, voor het merendeel mandjes met levensmiddelen, de bar is open voor een hapje en een drankje. De buurtruimte is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Er is ook een ringleiding voor slechthorenden en een invaliden toilet. Bovendien zijn er grote kaarten voor slechtzienden verkrijgbaar. Eventueel aanmelden kan via info@seghwaertopdreef.nl en voor meer informatie kijk op onze website www.seghwaertopdreef.nl


Nieuwe cursussen in de bibliotheek

Zoetermeer - Oktober is de maand van de geschiedenis met als thema: Wat een ramp! Op 23 oktober neemt docent Eric Klarenbeek je tijdens een lezing mee in hoe wij als mensen met rampen omgaan. Maar ook over de geschiedenis van de VOC, Napels & Pompeï of Duitsland worden cursussen en lezingen aangeboden.
Toch liever een nieuwe taal leren of je kennis bijspijkeren? Bij de bibliotheek is er nog plek vrij voor de cursussen Spaans en Engels die ook in oktober beginnen.
Meer informatie over onze cursussen en workshops vind je op onze website bibliotheek-zoetermeer.nl.