Schuurtje van Vincentius

Zoetermeer - Het Schuurtje is weer open op zaterdag 1 oktober van 09.00 tot 15.00 in de Plesmanstraat 7-8, Zoetermeer. Er is een groot aanbod van tweedehands artikelen die in goede staat verkeren en voor kleine prijsjes worden verkocht. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het sociale werk van de Vincentiusvereniging. Bruikbare spullen, schone en hele kleding en oud papier kunt u brengen op deze verkoopdag. Dat kan ook elke maandag van 13.00 tot 16.00. Spullen die te groot zijn om zelf te brengen, kunnen worden opgehaald, afspreken kan op tel 06-344 590 02. In de gezellige koffiehoek is voor een klein bedrag een kopje koffie, thee of soep te verkrijgen. 


Snuffelmarkt in Buurthuis Kom Op

Zoetermeer - Op zaterdag 1 oktober a.s. opent Buurthuis Kom Op haar deuren voor de maandelijkse gratis snuffelmarkt.  Buurthuis Kom Op is te vinden aan de Karel Doormanlaan 2B (hoek 1e Stationsstraat).  Van 9.00 tot 15.00 kan gesnuffeld worden tussen de aangeboden koopwaar, waaronder leuke 2e hands spulletjes, boeken e.d. Ook worden producten aangeboden zoals o.a. zelfgemaakte geboorte- en felicitatiekaarten voor diverse gelegenheden. Tevens zijn er unieke "hebbedingetjes" (bijv. handgemaakte pannenlappen), die je meestal alleen op hobbybeurzen tegenkomt, om cadeau te geven aan jezelf, of aan een ander.
Inlichtingen via telefoonnummer: 079-8888383


Inloop middag bij Seghwaert op Dreef

Zoetermeer - Voor allerlei vragen kunt u terecht tijdens de inloopmiddag bij Seghwaert op Dreef. Denk o.a. aan vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen , werk en geldzaken maar U kunt ook gewoon binnenlopen voor een praatje met een kopje koffie of thee. Kom op de woensdagmiddag (van 15.30 uur tot 17.00 uur) bij ons langs. Ook kunt U op deze middagen andere bewoners van de wijk ontmoeten. Samen kunnen we dan leuke dingen bedenken om op deze middagen te doen. Seghwaert op Dreef de Patio, Gaardedreef 1892723 AZ Zoetermeer. info@seghwaertopdreef.nl. www.seghwaertopdreef.nl


Koken

Zoetermeer Bij Seghwaert op Dreef, Gaardedreef 189, wordt zondag 02 oktober gekookt voor wie dat wil. De kosten voor de maaltijd is €2.50 p.p. (2 of 3 gangen ligt aan wat de kok kookt) dit is incl. kopje koffie of thee.  Aanmelden kan via info@seghwaertopdreef.nl of via 06-47327151(tot 20:00 uur)
Kijk voor meer informatie op de website www.seghwaertopdreef.nl