Lieve stuiterbal Nacho zoekt een fijn thuis.
Lieve stuiterbal Nacho zoekt een fijn thuis.

Nacho is dier van de week

Zoetermeer - Nacho is een energieke Amerikaanse stafford van 2 jaar. Hij is in de opvang terecht gekomen omdat zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. 

De medewerkers van het Dierentehuis kennen Nacho als een lieve stuiterbal. Hij kan druk zijn en een seconde later komt hij even snel een kroel halen. Nacho heeft in het begin met jonge kinderen in huis gewoond en dat vond hij niet zo leuk. Met kinderen vanaf 12 jaar zou het wel kunnen. Hij is niet gewend om lang alleen thuis te zijn. En als hij alleen was zat hij in de bench, omdat hij anders kon gaan slopen. Hier in de opvang sloopt hij niet, maar dat geeft geen garantie dat hij het in huis ook niet meer doet. Auto rijden vindt hij ook spannend en kan dan ook gaan slopen als hij iets te pakken krijgt.

Nacho is erg wisselend naar andere honden. En katten vindt hij leuk om achteraan te jagen. Hij wordt daarom ook niet met andere huisdieren gep;aatst.

Heeft u interesse in Nacho? Kom dan gezellig langs bij het Dierentehuis aan de Kelvinstraat. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur of bel op nummer 079-3425290 voor meer informatie