Genieten van theater tijdens Ukkiepret
Genieten van theater tijdens Ukkiepret

Peuterfestival Ukkiepret in Stadstheater

Zoetermeer - Het peuterfestival Ukkiepret is dinsdagochtend 4 oktober weer terug in het Stadstheater Zoetermeer. Peuters van twee jaar of ouder kijken tijdens dit festival hun ogen uit bij de mini-voorstellingen van Woezel & Pip en Kikker, en daarnaast kunnen ze zich volledig uitleven bij de dans- of muziekworkshops. 

Tijdens het festival zijn er twee voorstellingen te bezoeken. Woezel en Pip richten in hun show samen met het publiek de Vriendjesclub op, maar dat blijkt moeilijker dan dat ze dachten. Tijdens de show komen de leukste en vrolijkste liedjes voorbij, waarbij niemand stil kan blijven zitten.
Haas heeft aan Kikker verteld dat vandaag heel speciaal is. Alleen weet Kikker nog niet waarom de dag zo speciaal is. Tijdens deze swingende show ontdekken de peuters en hun ouders samen met Kikker wat er nou toch allemaal aan de hand is.
Naast dat peuters zingen, dansen en bewegen geweldig vinden, leren ze er spelenderwijs ook veel van. Naast de dansworkshop waar ouders en hun peuters lekker kunnen bewegen op muziek, is er ook een muziekworkshop. Er zal met van alles muziek worden gemaakt. Vanaf 09:00 uur is het theater geopend en is de foyer omgebouwd tot een speelwalhalla.
Kijk voor meer informatie en tickets op www.stadstheater.nl.