Oplossing Oude Foto

Zoetermeer - Hieronder de oplossing van de foto van 15 september 2022 in het Streekblad. De ploeg medewerkers van de CBT die de Floriade hielpen verzorgen. Staand vlnr: Cor van Wieringen, Piet van Schie (uit Pijnacker), Adriaan Nieuwets, Arie Bierman, Leo van der Ven, Piet Bolleboom, Jan Vollebregt, voor hem Leo de Vries (uit Nootdorp), Piet van den Berg (uit Hoek van Holland, voorzitter commissie Voedingstuinbouw) en Kees Haket; Vooraan: Henk Windmeijer en Jos Koek.
De oplossing van de foto van 7 juli 2022 in het Streekblad. Spelers van D.W.O. in de (19)50er jaren: Staand vlnr: Bert Tilburg (Witte Bep), Toon Kamps en Kees Rienties; Er tussenin: Piet Hermus, Bert van Wensveen en Piet Bolleboom; Vooraan: Jan Hermus, Jacques van den Bosch, Piet Hijdra, Tinus Ruijgrok en Jan van Steenderen.
De helaas niet volledige oplossing van de foto van 16 juni 2022 in het Streekblad. Het betreft een foto uit 1953/1954 van het elftal van DWN De WalleNaars, dat meedeed aan in dat jaar gehouden stratentournooi. DWN waren jongens die woonden aan de Delftsewallen en Leidsewallen. De tournooi werd gehouden op de DSO-velden achter de Dorpsstraat.Op de foto staand vlnr: Jan Hoogerdijk, Henk Klos Pzn, Arie Roos, Teun Klos, Ernst Versloot; gehurkt: onbekend, Chris Hoogerdijk, onbekend, Han Romijn en Cock Heggelman.


Voeding en buikklachten

Zoetermeer - Hoe hou je je darmen in topvorm en wat kunnen vezels hierin betekenen? Of is het beter om glutenvrij te eten? Tijdens de informatiebijeenkomst op maandag 3 oktober bij inZet Centrum zal een diëtist van Goudenhart antwoord geven op deze vragen en nog veel meer kennis rondom voeding en gezonde darmen delen. Tevens is er gelegenheid om andere vragen te stellen aan de diëtist. Maandag 3 oktober, 13:45 tot 15:00 uur, Rakkersveld 253. Deelname is gratis.
Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Christine Advokaat via christine@stichtingpiezo.nl of bellen met inZet via 079‑8887770.


Taal & Toekomst koppelt jongeren aan vrijwilligers

Zoetermeer - Bij Stichting Piëzo vinden wij dat jonge nieuwkomers de kans verdienen om mee te doen. Voor jongeren die de taal nog niet goed spreken is dat een grote uitdaging. Hoe vind je een opleiding, stage of bijbaan? Het programma Taal & Toekomst koppelt jongeren aan getrainde vrijwilligers. Jonge nieuwkomers werken zo stap voor stap aan hun toekomst in Nederland.

Wil je ook een jongere begeleiden? Meld je dan aan bij Kirsten Cleij, kirsten@stichtingpiezo.nl