zaterdag 16 juli en zondag 17 juli

Demonstratie botanisch tekenen bij kunstgarage Franx

Demonstraties botanisch tekenen door kunstenaars Ingrid Elias, Margriet Honingh en Els Hazenberg.Botanisch schilderen is een precisie werk. Het vraagt uren geduldig en liefdevol schilderen.Tijdens de demonstratie mag je op de vingers kijken van kunstenaars Ingrid Elias, Margriet Honingh of Els Hazenberg terwijl zij met hun volgende kunstwerk aan de slag zijn. 16 en 17 juli van 14.00 - 16.00 uur. Vrije inloop; toegang gratis.

zondag 17 juli

Perronmeeting

Op zondag 17 juli zal de krijgsmacht predikant Jan-Derk de Bruin in de perronmeeting vertellen over zijn werk en het belang van de geestelijke verzorging in die krijgsmacht. Juist in deze tijd, waar oorlog heerst in Oekraine zal Jan-Derk de Bruin in de Perronmeeting van 17 juli ons 'meenemen' in in zijn ervaringen. De meeting begint op zondag 17 juli om 11.15 uur in de grote zaal van de Oosterkerk.

dinsdag 19 juli 

Zomerse lunch in Hof van Seghwaert

Zomerse lunch in de Hof van Seghwaert.Op dinsdag 5 juli organiseert de Hof van Seghwaert weer een zomerlunch in de boomgaard. Iedereen is welkom!De lunch is van 12.15 tot 13.30 uur en bestaat uit soep, een broodje en een glaasje vruchtensap. Kosten zijn € 3,50 per persoon en € 1,50 voor mensen met een Zoetermeerpas. Opgeven is niet nodig, je kan gewoon aanschuiven, maar kom wel op tijd. Er is plek voor 15 personen. Adres: achter Gaardedreef 169, vlakbij Randstadrailstation Seghwaert. Ook op andere momenten ben je welkom voor een kopje koffie of thee. We zijn geopend van dinsdag tot/met zondag. Kijk voor de openingstijden op onze site www.hofvanseghwaert.nl of volg ons op Facebook. Meer informatie: info@hofvanseghwaert.nl

woensdag 20 juli

Vakantieactiviteiten voor kinderen in De Hof van Seghwaert

Vakantieactiviteiten voor kinderen in De Hof van Seghwaert.In de perenboomgaard van de Hof van Seghwaert kan je op vakantie in je eigen stad. De hele zomervakantie ben je welkom om lekker te komen spelen. Bijvoorbeeld bij de waterpomp, ga op zoek naar de geheime hut of bak een taartje in de modderkeuken. In de vakantie zijn er ook leuke extra activiteiten voor kinderen. Op woensdagmiddag 20 juli kan je meedoen aan de Natuursprong in de Hof van Seghwaert. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en niet bang om vies te worden? Dan zien we je graag om 13.00 uur. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Op woensdagmiddag 3 augustus zijn er sportieve activiteiten en dan kan je meedoen aan een sportclinic. We spelen dan onder andere Lacrosse. Dit is een super leuke sport die afkomstig is van de indianen. Doe mee! Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Kom om 14.00 uur naar de Hof van Seghwaert en trek je sportkleding aan. Adres: boomgaard bij Gaardedreef 169, vlakbij Randstadrailstation Seghwaert. Voor informatie en openingstijden: kijk op www.hofvanseghwaert.nl of op facebook.

vrijdag 22 juli 

High Tea in de perenboomgaard.

High tea in de perenboomgaard.Op vrijdagmiddag 22 juli organiseren de vrijwilligers van de Hof van Seghwaert een gezellige Engelse High Tea in de boomgaard van 13.30-15.00 uur. Kom genieten van heerlijke hapjes. Twee van de koks zijn Engelse dames, dus echter kan het bijna niet. Naast zoete hapjes wordt ook gedacht aan de liefhebbers van wat hartige hapjes. Uiteraard is de thee uit eigen tuin, dus biologisch. De high tea is ook geschikt voor vegetariërs (wel even bij aanmelding vermelden). De kosten zijn € 7,50 per persoon (Zoetermeerpas € 3,50). Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 20 juli door een mail te sturen naar info@hofvanseghwaert.nl. Je aanmelding is pas definitief wanneer het geld is overgemaakt, onder vermelding van high tea en je naam, naar NL82RABO0301528802 Stichting De Hof van Seghwaert. De perenboomgaard bevindt zich achter de Gaardedreef 169,  Bij Randstadrail station Seghwaert.