Jonge leerlingen geven een show. Foto: Gerard van Warmerdam
Jonge leerlingen geven een show. Foto: Gerard van Warmerdam Gerard van Warmerdam

Dansvoorstelling Dance Studio Ricardo Sibelo

Zoetermeer - Vorig weekend hebben de leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo hebben een prachtig mooie en ontroerende balletvoorstelling gegeven. 

Deze vond plaats op het terrein voor de Dance Studio aan de Zegwaartseweg 46a. De bezoekers hebben genoten van een show met verschillende danstechnieken. Hiermee weet Ricardo Sibelo het publiek elke keer het publiek weer te verrassen.
Voor het decor is gebruik gemaakt van een prachtig rood schilderij van Robert Verhaaf, bekend van de Baztille, dat aan weerskanten als het ware was ingelijst door twee zwarte theaterdoeken op de zilveren achtergrond van het gebouw. Met planten van de Praxis als verdere aankleding dansten de kinderen de sterren van de hemel.
Het programma begon met L'enfer van Stromae. Het verhaal werd zeer professioneel gedanst op spitsen en de emoties van Stromae over zijn zelfmoord neigingen werd heel stijlvol en ook heel positief uitgebeeld. Het talent van de kinderen kwamen uitstekend uit de verf. Valentijn de enige jongen danste fantastisch, en hij straalde van plezier in de twee dans solo's. Eerst als klassiek danser en later samen met Laura in het tappen. Het hoogtepunt was toch de pas de deux aan het eind van de middag. Deze werd gedanst door Ricardo en zijn jonge leerlinge Elin.