MEE ZHN-Vrijwilliger Thuis zoekt vrijwilligers

Zoetermeer - Vrijwilliger Thuis heeft veel nieuwehulpvragen en is daarom weer op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers:

Samen naar buiten
Een 30-jarige, sympathieke jonge vrouw, is altijd heel toegewijd geweest in haar werk op het gebied van mode. In haar vrije tijd sportte ze veel. Daarnaast heeft ze met veel liefde intensieve mantelzorg verleend voor een familielid. Circa een jaar geleden is ze zelf ziek geworden, waardoor ze helaas nu niet kan werken en sporten. Ze heeft het hier moeilijk mee. Het stil zitten valt haar zwaar. Omdat iedereen om haar heen werkt heeft ze weinig aanspraak. De dagen zijn hierdoor monotoon. Ze wil graag gaan proberen om weer naar buiten te gaan en iets meer activiteiten op te pakken. Door haar beperkingen kan ze echter maar een klein stukje lopen en heeft ze weinig energie. Ze zou erg graag een vrijwilliger hebben die haar daarbij helpt. Samen een stukje buiten wandelen, beginnend met een kwartiertje en langzaam uitbouwend. Na het lopen nog samen iets doen, bijvoorbeeld een spelletje, schilderen of naaien zou fijn zijn.
Heb je interesse in een van onze vacatures of wil je meer informatie neem dan contact met ons op via vrijwilligerthuis@meezhn.nl of via Maria van den Akker, tel. 06-10646765.