Ballonnen voor juf Corrie
Ballonnen voor juf Corrie

Juf Corrie van het Noorderlicht met pensioen

Zoetermeer - Na 46 jaar onderwijs is Corrie Baas, adjunct-directeur van Basisschool Het Noorderlicht, met pensioen gegaan. 

Dit werd vorige week donderdag uitgebreid gevierd met optredens en cadeaus van de leerlingen en met een receptie voor ouders en (oud)-collega's en een feestje. Corrie genoot enorm van de gezellige gesprekken en de verrassingen die de leerlingen voor haar in petto hadden.

Corrie heeft in de 46 jaar dat ze in het onderwijs heeft gewerkt vele kinderen voorbij zien komen. Veel verhalen en anekdotes over de jaren in het onderwijs werden uiteraard tijdens haar afscheid opgehaald. Het was gezellig om elkaar te spreken en afscheid te nemen van Corrie die zo belangrijk voor de scholen waar zij heeft gewerkt is geweest. 

Juf Corrie begon 46 jaar geleden haar loopbaan op kleuterschool 'de Hummelhof' in Palenstein. Hierna werkte zij vele jaren op De Buytenwegh, 't Schrijverke en de Toverberg. Na nog 3,5 jaar op basisschool Het Noorderlicht de functie van adjunct-directeur vervuld te hebben, gaat zij nu genieten van haar welverdiende pensioen.