Yoga en Pilates

Zoetermeer - In de zomervakantie toch in balans blijven en zorgen voor de nodige inspanning en ontspanning? Doe dan mee met een yoga of pilatesles buiten in Oosterheem (Heempad), elke maandag yoga om 19 uur en Pilates om 20 uur. Geschikt voor beginners en gevorderden. Interesse: gera@live.nl..


Nordic Walking

Zoetermeer - Heb jij ooit nordicwalking gedaan, les gehad en daarna gestopt? En staan je stokken nu ergens in huis? Kom dan weer lekker meedoen bij ons! We lopen iedere zondagmorgen in Zoetermeer met een gezellig groepje. Stuur een mailtje naar: nordic@ontspannu.nl voor meer informatie.


Gevonden

Zoetermeer - Een meneer uit Den Haag heeft een mapje heeft gevonden met sleutels en nog meer toebehoren. Dit mapje is uitgereikt bij het 5 jarig jubileum van Sportief Wandelgroep Zoetermeer in 2013. Op het mapje staat ook duidelijk Sportief Wandelgroep Zoetermeer 2008-2013. Dit mapje is gevonden op de parkeerplaats bij het Kurhaus Gevers Deynootweg in Den Haag, waarschijnlijk verloren afgelopen weekend of daarna. De gegevens van de vinder zijn bekend bij Don Braad, info@sportiefwandelgroepzoetermeer.nl


Workshop ‘We zijn zelf het medicijn, voor gezonde hersenen’ 

Zoetermeer - Dit jaar is in Zoetermeer de preventie campagne ‘We zijn zelf het medicijn’ gestart. Dit is een campagne tegen dementie.
In de workshop ‘We zijn zelf het medicijn, voor gezonde hersenen’ gaan de preventie verpleegkundigen van Plicare in op wat je zelf kunt doen om de kans op het krijgen van dementie te verkleinen.
In 30 tot 40 % van de gevallen heb je daar invloed op door het nastreven van een gezonde leefstijl.
Deze leefstijladviezen zijn goed in te passen in het dagelijks leven. Ze zijn niet alleen belangrijk om de kans op dementie te verkleinen, maar kunnen ook helpen om allerlei andere chronische ziekten te voorkomen.

Op donderdag 28 juli kun je deze workshop bijwonen bij inZet Buytenwegh & De Leyens.

Tijdstip 13:00 tot 15:00 uur, adres César Franckrode 64. Deelname is gratis.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Natalia Sadinska natalia@stichtingpiezo.nl of met inZet via 079-8887770