Gezellig high tea en creatief bezig zijn.
Gezellig high tea en creatief bezig zijn.

Creatieve High Tea bij inZet Centrum

Actueel

Zoetermeer - Gezellig theedrinken met wat lekkers erbij en daarna samen creatief aan de slag! Dat kan elke dinsdagmiddag bij inZet Centrum als er een high tea en een creatieve activiteit op het programma staat.

Een vrijwilliger van Stichting Piƫzo bereidt elke week een high tea voor en andere vrijwilligers verzorgen daar een creatieve activiteit bij. Denk aan het versieren van een houder voor waxinelichtjes of het maken van kaarten of sieraden. Elke week staat er weer iets anders op het programma maar wat iedere week gelijk is dat is de gezelligheid om met elkaar iets leuks te doen en te smikkelen van de lekkere hapjes die zijn gemaakt.

Lijkt dit je wat en heb je al zin om mee te doen? Geef je dan op voor deze leuke activiteit die elke dinsdagmiddag van 14.45 tot 16.45 wordt gehouden bij inZet Centrum aan het Rakkersveld 253. Deelname kost 4,00 euro per keer; contant te betalen of via de ZoetermeerPas.

Voor aanmelden of meer informatie over deze activiteit van inZet kun je contact opnemen inZet via de mail info@inzet-indewijk.nl of via  telefoonnummer: 079-8887770.