Sweetlakefestival
Sweetlakefestival

Sweetlakefestival zoekt jong dj talent

Actueel

Zoetermeer - Heb jij er altijd al van gedroomd om als Dj op een groot podium te staan en met jouw naam op de poster samen met Broederliefde, Afro Bros, Freddy Moreira en vele anderen bekende artiesten? 

Op zaterdag 27 augustus vindt de eerste editie van het Sweetlakefestival plaats in hartje stad Zoetermeer. Deze unieke locatie zal omgetoverd worden tot een waar Festivalterrein genietend van jouw muziek met een drankje in hun hand en keuze uit een ruim assortiment aan foodtrucks.
Stuur dan een mail voor 27 juli naar team.sweetlakefestival@gmail.com met je naam, leeftijd, woonplaats en stuur een filmpje in van maximaal 1 minuut waar jij je vetste dj-skills laat zien. De winnaar maken wij eind Juli bekend via onze sociale mediakanalen.
Sweetlakefestival wordt op de Markt gehouden van 12.00 tot 23.59 uur. Muziekgenre: dance, urban, latin, hiphop en reggaeton. Lineup: Broederliefde, Afro-Bros with Mc Chaos, Freddy Moreira, Dj Wef, Johnny 500, Nafthaly Ramona, Diaz and Bruno, Sam Blans, Team Rush Hour, Ogri Ai, Jermain Mason} en Gizz
Tickets via: www.sweetlakefestival.nl