Bij 't Geertje start de nieuwe opleiding
Bij 't Geertje start de nieuwe opleiding

Nieuwe jaaropleiding Permacultuur

Actueel

Zoetermeer - Vanaf september organiseert Stichting De Groene Ontmoeting een jaaropleiding Permacultuur (PDC) in Zoeterwoude. 

Van september 2022 tot en met april 2023, krijgen deelnemers van de opleiding les in de ontwerpmethodiek van permacultuur. Dit is een praktische methode om je leven en leefomgeving op een ecologische manier in te richten. Docent is Stefan Hanstede, ervaren permacultuur-ontwerper en boer.
De opleiding vindt plaats op Geerweg 7a in Zoeterwoude, in de polder tegenover Boerderij ‘t Geertje. Op deze locatie krijgt een oude schuur een nieuwe bestemming: Natuur inspiratieplek De Permarie krijgt hier gestalte. De Permarie is een initiatief van De Groene Ontmoeting in samenwerking met Boerderij ‘t Geertje.
Als deelnemer aan deze jaaropleiding Permacultuur, vervul je straks met je groep een speciale rol in de totstandkoming van deze plek. De theorie uit de opleiding wordt hier direct in praktijk gebracht. Jullie gaan, op basis van permacultuur, delen van de inspiratietuin bij de Permarie ontwerpen en invullen onder begeleiding van de docent.
Heb je interesse deel te nemen aan deze jaaropleiding of wil je meer weten? Op onze website https://degroeneontmoeting.nl/activiteiten-1is de folder te vinden met alle informatie over cursusdata, kosten en overige details. Via de mail info@degroeneontmoeting.nl kun je je aanmelden of nadere informatie opvragen.