Kinderspeelmiddag in Hof van Seghwaert
Kinderspeelmiddag in Hof van Seghwaert

Vakantieactiviteiten in Hof van Seghwaert

Actueel

Zoetermeer - In de perenboomgaard van de Hof van Seghwaert kan je op vakantie in je eigen stad. De hele zomervakantie ben je welkom om lekker te komen spelen. Bijvoorbeeld bij de waterpomp, ga op zoek naar de geheime hut of bak een taartje in de modderkeuken.

In de vakantie zijn er ook leuke extra activiteiten voor kinderen.

Op woensdagmiddag 20 juli kan je meedoen aan de Natuursprong in de Hof van Seghwaert. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en niet bang om vies te worden? Dan zien we je graag om 13.00 uur. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis.
Op woensdagmiddag 3 augustus zijn er sportieve activiteiten en dan kan je meedoen aan een sportclinic. We spelen dan onder andere Lacrosse. Dit is een super leuke sport die afkomstig is van de indianen. Doe mee! Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Kom om 14.00 uur naar de Hof van Seghwaert en trek je sportkleding aan.

Voor de ouders die meekomen is er een lekker kopje koffie of een glaasje perensap op het terras van De hof van Seghwaert.
Adres: boomgaard bij Gaardedreef 169, vlakbij Randstadrailstation Seghwaert. Voor informatie en openingstijden: kijk op www.hofvanseghwaert.nl of op facebook.