Schoonspringers vallen in de prijzen
Schoonspringers vallen in de prijzen

Afsluiting seizoen schoonspringers van WVZ

Actueel

Zoetermeer - Afgelopen zondag werd in Zwembad “De Veur” het seizoen Schoonspringen afgesloten met een Teams wedstrijd. Ook was dit voor de springers de laatste training/wedstrijd bij WVZ. Doordat de huidige trainster Colinda er na dit seizoen mee stopt en er geen opvolger gevonden is die in het nieuwe seizoen de trainingen kan voortzetten.

Het was een gezellige en leuke middag en er werd gestreden om de eerste plaatsen. Na het springen van diverse sprongen van kant, trampoline, 1- en 3 meter plank veroverde het Team bestaande uit Annemarijn Bal en Eleonora Ceretto de 1ste plaats met 316 punten. Team 2 bestaande uit Aiden Wallegie en Mylan Dubbeld de 2de plaats met 309 punten. Team 3 bestaande uit Kyra van der Meer en Sureka Bierman Kerklaan de 3de plaats met 299 punten. En de 4de plaats voor Team 4 Selina Hülters en Yaretzin Somer met 286,5 punten. Doordat het vandaag echt de laatste wedstrijd was kreeg iedereen een mooie bokaal als herinnering

Na deze wedstrijd was het aan de ouders, broertjes en zusjes de kans om het zelf te proberen om het schoonspringen te beoefenen. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en de prijsuitreiking.